- Autor: Lencule
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 300 |
| Otruby | 150 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 200 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 350 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 200 |
| Kypřící prášek do pečiva | 15 |
| Reveň | 800 |
Dochucovadla:
15 g prášku do pečiva kukuřičný sirup 3/4 hrnku třtinového cukru
Energetická hodnota celkem: 21550 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 219,
Sacharidy (g): 700,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 228,
Vláknina (g): 95,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 216 kJ
Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Smícháme suché ingredience, zamíchám a přidáme vodu a olej. Oloupanou rebarboru nakrájíme na kousky a obalíme v sirupu. Buď přimícháme do těsta nebo poklademe na těsto, které jsme vlili na vymazaný a vysypaný plech. Množství těsta odpovídá menšímu plechu. Pečeme na 180 stupňů.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







