- Autor: esprit
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Mléko polotučné průměr | 500 |
Rajčata | 240 |
Kedlubna | 290 |
Brambory vařené | 1085 |
Vepřové libové průměr | 500 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Víno bílé suché | 200 |
Energetická hodnota celkem: 15259 kJ
Bílkoviny (g): 223,
Tuky (g): 190,
Sacharidy (g): 251,
SAFA (g): 88,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2180 kJ
Bílkoviny (g): 31.9, Tuky (g): 27.1, Sacharidy (g): 35.9, SAFA (g): 12.6, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 4.9, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.