- Autor: lb789
- Porce: 4.00
500 g bílého hlávkového zelí (cca 1/4), 100 g mrkve (cca 3 středně velké mrkve), 150 g bílého jogurtu, 1 sáček tatarské omáčky Helmanns, trocha pepře, pár kapek citronu,
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Mrkev | 100 |
Jogurt bílý polotučný 3 % tuku průměr | 150 |
Tatarská omáčka | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2135 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 534 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.