TOPlist


Celozrnná obložená žemle

  • STOB recept
  • Autor: www.rostemeschuti.cz
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 5

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Žemle celozrnná40
Džus pomerančový 100%100
Hrozny50
Salát římský20
Rajčata 50
Mozzarella Italat30
Rama Olivio10
Voda, minerální vody bez příchutě200

Energetická hodnota celkem: 1341 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 5 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (16 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

31. 01. 2019 04:56

Shejbalova

K energetické hodnotě, to je jak k obědu ( pro diabetiky) Stačí vynechat hrozny a snídaně je na světě.

08. 07. 2013 18:14

modrakytka

Napište komentář...

02. 07. 2013 14:10

Orchinka

já si myslím, že celozrnná houska je houska pečená z velké části z celozrnné mouky. Zatímco vícezrnná je ta, kdy do klasického těsta nacpete kupu jedlých semínek různých druhů

26. 06. 2013 10:57

betka.skrab

super!

17. 06. 2013 07:22

.lelinka.

Podobnou mňamku si doma dělám :-)

12. 06. 2013 19:36

Hanuja

Určitě ňamka.

12. 06. 2013 18:37

Mysha

Dobrota :-)

11. 06. 2013 18:42

Kveta Silna

Hm, dala bych si....

11. 06. 2013 14:18

mimino

Celozrná obložená houska je dobrá.

11. 06. 2013 14:03

mooorka

Celozrnné pečivo miluje dcera s vnučkou, já ho moc nemusím, ale sním ho.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma