- Autor: Azereth
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 250 |
Olej olivový | 15 |
Celer řapíkatý | 150 |
Mrkev | 400 |
Rajčata | 800 |
Cibule | 20 |
Dochucovadla:
může být bazalka, tymián...
Energetická hodnota celkem: 3465 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 693 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme nadrobno, maso umeleme. Na troše olivového oleje orestujeme mrkve, řapíkatý celer a cibuli, přidáme maso a nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme. Uvaříme těstoviny smícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.