TOPlist


Cizrnový guláš s kapustou a sýrem

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)50
Mrkev30
Celer bulva25
Kapusta hlávková100
Brambory (syrové)40
Olej olivový7
Česnek5
Petržel - nať5
Eidam 20%20

Energetická hodnota celkem: 1618 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 3 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, drcený kmín, bobkový list,

Postup přípravy

Cizrnu přes noc namočíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Na rozehřátém oleji osmahneme polévkovou zeleninu, slijeme cizrnu a přisypeme ji ke směsi. Vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme, bobkový list a necháme vařit. Přidáme nakrájené brambory a okmínujeme. Asi po 10 minutách doplníme kapustou, ještě chvilku povaříme, hotové ochutíme lisovaným česnekem a petrželkou. Sypeme strouhaným sýrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma