TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnový guláš s kapustou a sýrem

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, drcený kmín, bobkový list,

Energetická hodnota celkem: 1618 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 5, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cizrnu přes noc namočíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Na rozehřátém oleji osmahneme polévkovou zeleninu, slijeme cizrnu a přisypeme ji ke směsi. Vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme, bobkový list a necháme vařit. Přidáme nakrájené brambory a okmínujeme. Asi po 10 minutách doplníme kapustou, ještě chvilku povaříme, hotové ochutíme lisovaným česnekem a petrželkou. Sypeme strouhaným sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři