TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohová torta s ovocím

Zpět
  • Autor: piestany
  • Doba přípravy (min.): 130
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11110 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 123, Sacharidy (g): 277, SAFA (g): 77, Cukry (g): 238, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 926 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 23.1, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Umyjeme ovocie a necháme na sítku, aby bolo suché. Maslo vymiešame s cukrom. V 2. miske zmiešame vajíčka, múku s práškom do pečiva a krémovým práškom. Potom dáme do jednej misy a dobre vymiešame spolu. Nakoniec pridáme tvarohy a do hladka vyšľaháme. Tortovú formu si vystelieme papierom na pečenie, alebo alobalom. Na dno formy môžeme dať ovocie ( tvrdšie kúsky, napr. čučoriedky, hrozno a pod.) a nalejeme cesto. Pečieme pri 160 st. C na spodnej mriežke približne 1 hodinu. Potom vypneme rúru a cesto necháme v rúre ešte pol hodinu. Potom vyberieme von z rúry a necháme vychladnúť. Vychladnutú tortu ozdobíme ovocím a navrch dáme pripravenú želatínu podľa návodu. Necháme v chladničke stuhnúť a dobrú chuť!

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři