TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

BRAMBORY NA LOUPAČKU S ŽAMPIONOVÝM TVAROHEM

Zpět
  • Autor: Simmonska
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín

Energetická hodnota celkem: 6975 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 173, SAFA (g): 44, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1395 kJ

Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 13.2, Sacharidy (g): 34.6, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Rajčata na špičce zlehka nařízneme do malého křížku, vykrojíme „bubáka“ po stopce a na několik vteřin spaříme, poté ihned zchladíme a slupku oloupeme. Rajčata rozkrojíme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme očištěné nakrájené žampiony, opečeme, ochutíme kmínem, pepřem a na závěr solí. Tvaroh smícháme s rajčaty, žampiony a pažitkou. Podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři