- Autor: Zdenka31
 - Doba přípravy (min.): 40
 - Uživatelský recept
 - Porce: 12.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mouka špaldová celozrnná | 140 | 
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 | 
| Rozinky | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 3739 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 57, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 141,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 37,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 312 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






