TOPlist


Kuře na medu s grilovanou zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: yfca5
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Med50
Sójová omáčka sladká10
Sójová omáčka10
Kuřecí prsa bez kůže150
Paprika červená200
Koření průměr5
Ananas100

Energetická hodnota celkem: 2079 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 1 Cukry (g): 68 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Marináda na kuřecí maso: do misky dáme med (můžeme dát na chviličku do mikrovlnky aby byl med krásně tekutý) + sojovou omáčku, červenou papriku (případně další dochucovadla dle chuti) - marinádu ideálně ochutnáme a dochutíme) Kuřecí maso namarinujeme a dáme na den odležet do lednice v marinádě - doba odležení závisí na osobním uvážení může být i kratší. Zeleninu a ananas pokrájíme. Ananas přidáme na pečení k masu zeleninu opečeme zvlášť. Maso pečeme v pekáčku nebo v pečícím sáčku dle zkušeností s vlastní troubou. Pokud máme troubu s grilem dáme zeleninu pod gril můžeme ji dochutit solí kořením dle chuti. Jako přílohu můžeme použít vařenou rýži.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma