- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Krůtí prsa průměr | 100 |
| Hořčice plnotučná | 5 |
| Šunka dušená strojová | 10 |
| Paprika červená | 30 |
| Hrášek zelený sterilovaný | 20 |
| Cibule | 10 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Brambory vařené | 130 |
Energetická hodnota celkem: 1220 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Omyté a osušené maso rozkrojte na plát, osolte, opepřete, potřete hořčicí, poklaďte na dílky pokrájenou šunkou, paprikou, cibulí a hrstkou hrášku. Zabalte, spojte párátkem nebo zpevněte provázkem a opečte na oleji, podlijte vodou a v troubě pečte do měkka. Podávejte s vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






