TOPlist
Sledujte nás:

Telecí dušené na zelenině

Zpět
  • Autor: Ludmilat
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,mletý rozmarýn,1 bobkový list, 5 zrnek pepře

Energetická hodnota celkem: 3052 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 12, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1017 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso opláchneme, osušíme, rozpálíme olej, zprudka opečeme Vložíme strouhanou kořenovou zeleninu, koření a dusíme. měkké maso vyjmeme, přepasírujeme zeleninu a zahustíme smetanou s moukou

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři