- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Telecí kýta | 320 |
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Smetana zakysaná 15% | 75 |
Mouka pšeničná hladká | 12 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,mletý rozmarýn,1 bobkový list, 5 zrnek pepře
Energetická hodnota celkem: 3052 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1017 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso opláchneme, osušíme, rozpálíme olej, zprudka opečeme Vložíme strouhanou kořenovou zeleninu, koření a dusíme. měkké maso vyjmeme, přepasírujeme zeleninu a zahustíme smetanou s moukou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.