TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí steak a zeleninové brambory

Zpět
  • Autor: iireenaa
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 1.00

120 g kuřecí prsa (516kJ, 27.6/1.2/0) 200 g brambory (640kJ, 4/0/34) 200 g mražená zelenina italská Green Grocer´s- Lidl (528kJ, 3.8/10/6) ------------------------------------------------------------------------------------- Celková hodnota pokrmu: 1684kJ (35.4/11.2/40)

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

120 g kuřecí prsa (516kJ, 27.6/1.2/0) 200 g brambory (640kJ, 4/0/34) 200 g mražená zelenina italská Green Grocer´s- Lidl (528kJ, 3.8/10/6) Koření nejlépe čerstvé, dle vlastní chuti. Celková hodnota pokrmu: 1684kJ (35.4/11.2/40)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté brambory nakrájet na měsíčky, osušit a smíchat v pekáčku (používám teflonový) s mraženou zeleninou. Lehce osolit, lze přidat jakoukoliv čerstvou bylinku. Ničím nemastit, zelenina již obsahuje tuk. Dát do trouby a péct cca 10-15min, dokud brambory nejsou měkké a opečené. Mezitím si na teflonové pánvi udělat steak z kuřecích prsou, okořeněným dle vlastní chuti. Nepoužívám tuk, jen lehce podlévám vodou, aby se steak nepřipaloval.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři