TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květákový mozeček

Zpět
  • Autor: olivaoliva
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr110
cibule80
Květák600
Olej olivový10

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1720 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 9, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 430 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Květák se rozebere na růžičky a uvaří v osolené vodě. Na olivovém oleji se zpění cibulka, na ní se vsype pokrájený vařený květák a nechá se pořádně prohřát. Pak se tam vyklepnou 2 vejce, zamíchají se, dosolí se a sní se.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři