- Autor: romcovaklarka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 250 |
| Tuňák v oleji | 100 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Rukola | 50 |
| Cibulka jarní | 80 |
| Ředkvičky | 100 |
| Olej olivový | 15 |
| Cottage 20% průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl, barevný pepř
Energetická hodnota celkem: 6510 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 185,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1628 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 46.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme al dente. Vejce, cibulku a ředkvičky nakrájíme, rukolu natrháme. Vše smícháme, přidáme sýr cottage, osolíme a opepříme a žbluňkneme tak trošku extra virgin olivového oleje. Lze přidat i jiné= zelené lupení, co máme zrovna v lednici - baby špenát, pórek, pažitku atd.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






