TOPlist


Jarní těstovinový salát s tuňákem

  • Uživatelský recept
  • Autor: romcovaklarka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu)250
Tuňák v oleji100
Vejce celá průměr110
Rukola50
Cibulka jarní80
Ředkvičky100
Olej olivový15
Cottage 20% průměr150

Energetická hodnota celkem: 6510 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 185 SAFA (g): 16 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1628 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 46.3 SAFA (g): 4 Cukry (g): 4.8 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, barevný pepř

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme al dente. Vejce, cibulku a ředkvičky nakrájíme, rukolu natrháme. Vše smícháme, přidáme sýr cottage, osolíme a opepříme a žbluňkneme tak trošku extra virgin olivového oleje. Lze přidat i jiné= zelené lupení, co máme zrovna v lednici - baby špenát, pórek, pažitku atd.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma