- Autor: romcovaklarka
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 250 | 
| Tuňák v oleji | 100 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Rukola | 50 | 
| Cibulka jarní | 80 | 
| Ředkvičky | 100 | 
| Olej olivový | 15 | 
| Cottage 20% průměr | 150 | 
Dochucovadla:
sůl, barevný pepř
Energetická hodnota celkem: 6510 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 90, 
                                                        Tuky (g): 51, 
                                                        Sacharidy (g): 185,
                                                        SAFA (g): 21,
                                                        Cukry (g): 19,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1628 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 46.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme al dente. Vejce, cibulku a ředkvičky nakrájíme, rukolu natrháme. Vše smícháme, přidáme sýr cottage, osolíme a opepříme a žbluňkneme tak trošku extra virgin olivového oleje. Lze přidat i jiné= zelené lupení, co máme zrovna v lednici - baby špenát, pórek, pažitku atd.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






