- Autor: Ludmilat
 - Porce: 16.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Voda, minerální vody bez příchutě | 100 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 6 | 
| Dýně | 115 | 
| Podmáslí kysané 1 % tuku | 100 | 
| Droždí | 40 | 
| Sůl | 8 | 
| Mouka pšeničná hladká | 160 | 
| Mouka žitná celozrnná | 200 | 
Energetická hodnota celkem: 5724 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 53, 
                                                        Tuky (g): 5, 
                                                        Sacharidy (g): 273,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 21,
                                                        Vláknina (g): 46,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 358 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 17.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






