- Autor: Dagmarkaa
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso přední průměr | 150 |
| Lilek | 150 |
| Cibule | 40 |
| Česnek | 20 |
| Brambory rané | 100 |
| Strouhanka | 10 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2620 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Hovězí libové maso nameleme nebo hodíme do robota a umixujeme.Dáme do misky přidáme česnek ,cibuli,majoránku,sůl,pepř,sl.papriku a bílek a směs umícháme.Jestliže je příliš řidké přidáme 1-2 polévkové lžíce strouhanky.Pečeme v rozpálené troubě na sucho,nebo na 1čajové lžičce olivového oleje a podléváme vodou.Já na plech přidám i na kolečka nakrájenou cuketu nebo lilek kterou potřu namačkaným česnekem.Podávám s bramborem vařeným ve šlupce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






