- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Květák | 780 |
| Poličan | 190 |
| Cibulka jarní | 48 |
| Vejce celá průměr | 165 |
| Bulgur pšeničný | 180 |
Energetická hodnota celkem: 7972 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 179,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 57,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ
Bílkoviny (g): 6.7, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






