TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karbanátky z pohanky a červené čočky

Zpět
  • Autor: pavla.nadasiova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, majoránka

Energetická hodnota celkem: 3999 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 136, SAFA (g): 10, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1000 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Z pohanky a čočky uvařte v zeleninovém vývaru hustou kaši. Nechte ji vychladnout a zatím si na pánvičce osmažte najemno pokrájenou červenou cibuli s nastrouhanou karotkou. Stačí chvilka, cibulka změkne a mrkev pustí karoten. Nechte také trochu zchladnout. Spojte s pohankou a čočkou, přidejte nastrouhaný sýr a vajíčko. Dochuťte a ze vzniklé hmoty tvořte karbanátky. Pokud bude směs příliš lepivá, přisypte trochu strouhanky. Podávejte s vařenými novými bramborami s petrželkou nebo s bramborovou kaší

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři