- Autor: lenkoslava
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Česnek | 14 |
| Cibule | 113 |
| Mouka pšeničná hladká | 25 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
| Brambory (syrové) | 470 |
| Bujón průměr (hotový) | 3 |
| Klobása čabajská | 170 |
Dochucovadla:
sůl pepř jíška gulášové koření
Energetická hodnota celkem: 5757 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 960 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 6, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






