- Autor: alenaondrus
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko kefírové nízkotučné | 1000 |
Červená řepa sterilovaná | 320 |
Okurka salátová | 120 |
Cibulka jarní | 80 |
Pažitka | 40 |
Petržel - nať | 20 |
Kopr | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
Brambory vařené | 400 |
Vejce celá průměr | 220 |
Energetická hodnota celkem: 5884 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 201,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 116,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 50.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Kefír nalijeme do mísy, přidáme konzervovanou červenou řepu (kostičky) včetně šťávy, nakrájenou oloupanou okurku, jarní cibulku, pažitku, petržel a kopr, dochutíme cukrem. Servírujeme s horkým bramborem a vejcem uvařeným na tvrdo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.