TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Litevská studená polévka z červené řepy

Zpět
  • Autor: alenaondrus
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5884 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 201, SAFA (g): 15, Cukry (g): 116, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 50.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Kefír nalijeme do mísy, přidáme konzervovanou červenou řepu (kostičky) včetně šťávy, nakrájenou oloupanou okurku, jarní cibulku, pažitku, petržel a kopr, dochutíme cukrem. Servírujeme s horkým bramborem a vejcem uvařeným na tvrdo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři