- Autor: Helena K.
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 300 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 1000 |
| Vejce celá průměr | 175 |
| Hera | 120 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
| Jablka | 500 |
Energetická hodnota celkem: 13720 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 466,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 223,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 3430 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 116.5, SAFA (g): 14.5, Cukry (g): 55.8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






