TOPlist


kuřecí játra v omáčce

  • Uživatelský recept
  • Autor: Zuzamull
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí500
Cibule50
Masox10
Voda, minerální vody bez příchutě500
Smetana na vaření 12%250
Mouka pšeničná bílá20

Energetická hodnota celkem: 4427 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 32 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1107 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 8.8 SAFA (g): 8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

masox, grilovací koření, pepř

Postup přípravy

na zpěněné cibulce orestovat játra, okořenit ( pepř. gril.koření) podlít vodou a nechat dusit, přidat 1 kostku masoxu, asi 1/4 litru smetany na vaření zahuštěné 1,5 lžicí hladké mouky, vmíchat do vody k játrům a důkladně promíchat. Po zhoustnutí je hotovo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma