- Autor: Modroocka66
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 7 |
Cibule | 30 |
Lečo zeleninové sterilované | 100 |
Solamyl bramborový škrob | 5 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Smetana na vaření 12% | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2440 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1220 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
cibuli zpěnit na oleji,přidáme maso a mletou papriku,osmahneme.Zalit troškou vody,přidáme kousek bujonu ,dusíme.K poloměkému masu přidáme lečo ,ke konci zahustíme lžičkou škrobové moučky,zjemníme smetanou a dosolíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.