TOPlist
Sledujte nás:

plec na paprice s lečem

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2440 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 17, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1220 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

cibuli zpěnit na oleji,přidáme maso a mletou papriku,osmahneme.Zalit troškou vody,přidáme kousek bujonu ,dusíme.K poloměkému masu přidáme lečo ,ke konci zahustíme lžičkou škrobové moučky,zjemníme smetanou a dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři