TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rybízová marmeláda

Zpět

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rybíz červený1000
Cukr hnědý (řepný, třtinový)500

Dochucovadla:

želírovací hmota

Energetická hodnota celkem: 10450 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 590, SAFA (g): 0, Cukry (g): 565, Vláknina (g): 50, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 261 kJ

Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 14.1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rybíz s cukrem a želírovací hmotou smícháme v hrnci, přivedeme k varu a vaříme ještě 5 minut, stáhneme svrchu pěnu a lijeme do skleniček (asi 4), zakápneme rumem, ihned zašroubujeme a otočíme dnem vzhůru, po vychladnutí otočíme a skladujeme ve spíži.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři