- Autor: gebaalena
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 100 |
Česnek | 50 |
Cibule | 300 |
Sádlo vepřové škvařené | 200 |
Hovězí kližka | 490 |
Rajský protlak | 120 |
Dochucovadla:
paprika, majoránka, česnek
Energetická hodnota celkem: 13152 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 230,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 103,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1644 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 17.1, SAFA (g): 12.9, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
hovězí maso na sádle a cibulce dusíme, zaprášíme moukou a přidáme rajský protlak
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.