- Autor: vanikla
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 1.00
130g hovězí mleté Light choices 55g fazole v nálevu 25g cibule 60g kečup (4PL) 87g paprika sůl, koření chillie cor carne, feferonka (kousek) 1 plátek chléb penam 1KL oleje - 10g
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 130 |
Fazole bílé v rajské omáčce (Bonduelle) | 55 |
Cibule | 25 |
Kečup | 60 |
Paprika červená | 90 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1811 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Maso okořeníme a orestujem zprudka na oleji. Přidáme na proužky papriku a cibulku. Podlijeme vodou a zlehka podusíme. Přidáje sterilované fazole a kečup.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.