- Autor: zuhluch
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Petržel - nať | 40 |
| Česnek | 15 |
| Hořčice Gurmánská (Hellmann´s) | 20 |
| Citronová kůra | 10 |
| Olej olivový | 60 |
| Vepřová pečeně libová | 1150 |
| Šunka schwarzwaldská | 100 |
| Víno bílé suché | 100 |
| Mouka pšeničná bílá | 20 |
| Máslo čerstvé | 20 |
Energetická hodnota celkem: 10217 kJ
Bílkoviny (g): 294,
Tuky (g): 128,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 851 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 2.9, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






