- Autor: lupji
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mrkev | 400 | 
| Celer bulva | 225 | 
| Petržel - kořen | 225 | 
| Smetana na vaření 12% | 200 | 
| Smetana ke šlehání 31% | 200 | 
| Sůl | 1 | 
Dochucovadla:
Bobkový list, nové koření, černý celý pepř
Energetická hodnota celkem: 5370 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 23, 
                                                        Tuky (g): 88, 
                                                        Sacharidy (g): 97,
                                                        SAFA (g): 58,
                                                        Cukry (g): 64,
                                                        Vláknina (g): 21,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 42 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









