TOPlist


Kuřecí flamendr

  • Uživatelský recept
  • Autor: zupaz
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže dlouhozrnná (uvařená)800
Kuřecí prsa bez kůže400
Cibule100
Zelí čínské200
Víno bílé suché100
Rajský protlak100
Paprika červená50
Paprika zelená50
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle)212

Energetická hodnota celkem: 7057 kJ

Bílkoviny (g): 130, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 261 SAFA (g): 3 Cukry (g): 49 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1764 kJ

Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 65.3 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 12.3 Vláknina (g): 8.3 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, 1-2 feferonky, 1 palička česneku, 4 lžíce oleje

Postup přípravy

Na oleji osmažíme kousky cibule a česneku, vsypeme nudličky kuřecího masa, přidáme postupně papriky, krájené feferonky, protlak, zelí a Creatif Mexico. Podlijeme vínem, osolíme, opepříme. Asi 5 minut povaříme. Podáváme s rýží, ale je to dobré i s pečivem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma