- Autor: lavice
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 300 | 
| Vepřová plec | 400 | 
| Mrkev | 250 | 
| Petržel - kořen | 250 | 
| Celer bulva | 250 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Vločky ovesné | 70 | 
| Cibule | 100 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 8347 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 165, 
                                                        Tuky (g): 90, 
                                                        Sacharidy (g): 125,
                                                        SAFA (g): 35,
                                                        Cukry (g): 51,
                                                        Vláknina (g): 22,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1043 kJ
Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









