- Autor: pismik
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jáhly | 200 |
| Vejce celá průměr | 200 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 450 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 |
| Mandle | 100 |
| Jihočeské AB | 30 |
| Jablka | 200 |
| Med | 30 |
Energetická hodnota celkem: 11467 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 113,
Sacharidy (g): 288,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 130,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1433 kJ
Bílkoviny (g): 17.4, Tuky (g): 14.1, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






