TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

LILEK S VŮNÍ ORIENTU

Zpět
  • Autor: KARTIMANDUA
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

SŮL, KOŘENÍ NA ČÍNU, KOŘENÍ THAJSKÝ GRIL, Sojová omáčka

Energetická hodnota celkem: 2419 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 7, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1210 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso nakrájíme na proužky, pórek a cibuli na kolečka, vše dáme do misky přidáme 1 lžíci oleje, dle chuti orientální koření, 1 lžičku kečupu a trošinku soj .omáčky, směs necháme 2 hodky odležet, může se nechat i do druhého dne. Lilek rozpůlíme vydlabeme a vydlabanou dužninu i obě půlky osolíme a necháme vypotit. Na pánvi orestujeme směs masa a přidáme vydlabanou dužninu, poté mandle a semínka a restujeme do měkka, na závěr směs dochutíme medem, dosolíme, případně dokořeníme. Směsí naplníme lilek, který jsme předem vytřeli kašičkou z 2 stoužků rozetřeného česneku. lžičky oleje a trochy orient. koření, vše zapečeme v troubě. Podáváme s rýží nebo americkými bramborami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři