TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tažený štrůdl

Zpět
  • Autor: Ludmilat
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 18.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, sůl, ocet

Energetická hodnota celkem: 10460 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 451, SAFA (g): 36, Cukry (g): 209, Vláknina (g): 40, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 581 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 25.1, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11.6, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Vypracujeme těsto do hladka, necháme alespoň 3 hod. odpočinout dva bochánky pod nahřátým kastrolkem. Na pomoučené utěrce nejdříve vyválíme a pak mažeme rozpuštěným máslem a vytahujeme do průsvitna. Rozdělíme jablka strouhanku, cukr a rozinky. Zvedáním utěrky zavineme a pečeme 3/4 hodiny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři