TOPlist


Biftek s vejcem

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2
Máslo10
Vejce celá průměr40
Hovězí svíčková průměr140
Olej běžný (průměr)8

Energetická hodnota celkem: 1712 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 1 SAFA (g): 10 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Z odblaněné svíčkové ukrojíme přes vlákno silnější plátek, mírně jej naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na tuku. Současně připravujeme v tvořítku vytřeném trochou tuku sázené vejce. Opečený biftek vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a rozpustíme je. V rozpuštěném másle biftek obrátíme, na biftek položíme sázené vejce, podlijeme zbylým výpekem a ihned expedujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

30. 04. 2013 15:26

Jimi Rossi

Jo, poťádný biftek.

18. 04. 2013 14:36

allyally

Maso to je moje.. :D to musím zkusit :D

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma