- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| smetana zakysaná 10% | 50 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
| Jablka | 400 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
| Vejce celá průměr | 50 |
| Máslo čerstvé | 50 |
| Mouka špaldová celozrnná | 100 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6663 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 230,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 78,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1666 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 57.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






