- Autor: eprov
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 40 |
Eidam 20% | 25 |
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1034 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Podle návodu uvaříme rýži do měkka (asi 15 - 20 min). Poté, co se vsákne veškerá voda, vmícháme do rýže najemno nastrouhaný eidam. Vedle pokrájíme naložené žampiony, naservírujeme na talíř a podáváme s rýží smíchanou rozpuštěným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.