- Autor: bielste
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tvaroh polotučný průměr | 750 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
| Hera | 100 |
| Mouka pšeničná bílá | 200 |
| pudingový prášek | 35 |
| Hrušky | 500 |
Energetická hodnota celkem: 14125 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 461,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 300,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1766 kJ
Bílkoviny (g): 15.4, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 57.6, SAFA (g): 7.1, Cukry (g): 37.5, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






