- Autor: suziiik
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 50 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 30 |
Petržel - kořen | 30 |
Cuketa | 50 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 250 |
Dochucovadla:
bujon, sol, korenie
Energetická hodnota celkem: 462 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 4 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na cibulke oprazime postruhanu - mrkvu, celer, kaleráb, petrzlen. potom zalejeme vodou a dusime. Pridáme - sol, korenie ... podla vlastného. Na záver pridáme cuketu pokrájanú na kocky a vnatku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.