TOPlist


Klasická francouzská omeleta

  • Uživatelský recept
  • Autor: ctiradove
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 2

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Parmezán 25%20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Vejce celá průměr165

Energetická hodnota celkem: 1504 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 10 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rozpálit pánev, rozšlehat 3 vejce s troškou vody, opepřit, do pánve vlít 5 g oleje, do zcela horké pánve vlít vejce, během jediné minuty zlehka promíchat špachtlí a nechat trochu ztuhnout (omeleta musí zůstat vlhká), osolit, přidat parmezán, překlopit na talíř.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma