TOPlist


dynove rizoto s kuracim steakom

  • Uživatelský recept
  • Autor: biricv
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dýně1000
Česnek15
Rýže Sushi (v suchém stavu)200
Olej olivový30
Smetana zakysaná 12%200
Jogurt bílý polotučný průměr200
Kuřecí prsa bez kůže750

Energetická hodnota celkem: 10072 kJ

Bílkoviny (g): 211, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 232 SAFA (g): 29 Cukry (g): 59 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2014 kJ

Bílkoviny (g): 42.2, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 46.4 SAFA (g): 5.8 Cukry (g): 11.8 Vláknina (g): 4.2 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

Sol, salvia, Biele vino

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma