- Autor: veja47
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Créatif Trio zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 300 | 
| Červená řepa | 300 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 1811 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 15, 
                                                        Tuky (g): 13, 
                                                        Sacharidy (g): 54,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 32,
                                                        Vláknina (g): 20,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 453 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
250g uvařené oloupané červené řepy nahrubo nakrájet, přidat 50g nakrájené cibule, a jednu skleničku 3dl sterilované zeleniny do bramboroveho salátu, bez poloviny nálevu 1 pol lžíci oleje zamíchat přidat dle chuti sůl pepř
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









