- Autor: blankapalickova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Tvaroh odtučněný průměr | 230 | 
| Lučina Linie 40% | 111 | 
| Pažitka | 11 | 
Energetická hodnota celkem: 1384 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 38, 
                                                        Tuky (g): 13, 
                                                        Sacharidy (g): 16,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 198 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









