- Autor: SPLICHALOVA
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana ke šlehání 33% | 250 |
Ocet | 8 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 35 |
Jihočeské AB | 45 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Vejce celá průměr | 110 |
Fazolky | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 750 |
Dochucovadla:
nové koření, bobkový list, sůl
Energetická hodnota celkem: 7633 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 136,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 86,
Cukry (g): 86,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1272 kJ
Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 22.7, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.