TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

fazolky mungo s červenou čočkou

Zpět
  • Autor: mosem
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kurkuma, paprika, harisa....(dle chuti)

Energetická hodnota celkem: 3972 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 118, SAFA (g): 9, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1986 kJ

Bílkoviny (g): 34.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

fazolky mungo namočíme den předem do vody. Druhý den vodu slijeme, dáme čerstvo a dáme vařit. Mezitím nakrájíme cibulku, osmahneme ji na oleji. Do polouvařených fazolek dáme červenou čočku a dále vaříme. Podle potřeby přidáváme vodu. Po uvaření fazolky s čočkou přidáme k cibulce s rajčaty a dále vaříme až do hustoty, která nám vyhovuje. Před podáváním na povrchu přidáme tvrdý sýr.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři