- Autor: yanek
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 3.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Těsto listové | 275 | 
| Dýně | 150 | 
| Jablka | 150 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 | 
| Brusinky | 5 | 
Dochucovadla:
skořice, badyán
Energetická hodnota celkem: 5376 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 18, 
                                                        Tuky (g): 66, 
                                                        Sacharidy (g): 154,
                                                        SAFA (g): 36,
                                                        Cukry (g): 83,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1792 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 51.3, SAFA (g): 12, Cukry (g): 27.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
1 balení listového těsta 275 g, 150 g uvařené dýně, 150 g nastrouhaných čerstvých jablek, 30 g cukru krystal, 5 g sušených brusinek. Na vyválené těsto nakladame směs z jablek, dýně, brusinek a cukru a koření, stočíme do závinu a pečeme na 250°C v troubě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






