- Autor: janamatyasova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná průměr | 295 |
Moravské uzené | 32 |
Špek | 32 |
Špenát | 85 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3826 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 957 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.